Fall / Winter '23

Header Pinkorange x Or Els

Or Els Agency

Leuk dat je op bezoek bent geweest in de showroom van Maarten en Job. We zijn Maarten en Job dankbaar voor de kans om ons merk te presenteren en we zijn verheugd dat je interesse hebt om meer te weten te komen.

Op deze pagina willen we je kort kennis laten maken met het merk, showcasen we onze nieuwe collectie en laten we weten hoe je contact met ons kunt opnemen. 

Pinkorange

Pinkorange is een kledingmerk dat samenwerkt met kunstenaars welke hun inspiratie halen uit de natuur. Dit brengt twee van de grootste passies van het merk samen: natuur en kunst. Het idee voor Pinkorange is geboren op het eiland Vlieland, geïnspireerd door het bijzondere gevoel dat je hebt als je in een natuurlijke, geïsoleerde omgeving bent. Dit gevoel wordt in het merk weerspiegeld door voor elke collectie nieuwe kunstenaars uit te nodigen voor een verblijf op het eiland. In deze natuurlijke en afgelegen omgeving creëren de kunstenaars unieke werken die op verschillende manieren vertaald worden naar een volledige collectie.

Pinkorange Fall / Winter '23 - island

Vincent de Boer

Voor de Fall / Winter '23 collectie werkt het merk samen met de gerenommeerde kunstenaar Vincent de Boer. Geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van het eiland, heeft De Boer een reeks kunstwerken gemaakt die als basis dienden voor de collectie. Met een achtergrond in kalligrafie en een toewijding aan het creatief onderzoeken van de complexiteit van beweging en de eenvoud van het eindresultaat, is het werk van De Boer zeer vaardig en uniek. 

Flat lays Fall / Winter '23

Flat lays Pinkorange x Or Els

Lookbook

Lookbook Pinkorange x Or Els

Contact

Heb je meer vragen over het merk of over de collectie? Mail ons op sil@pinkorangeclub.com

Zou je graag een order willen plaatsen? Mail Or Els Agency op maarten@or-els.com